Schade

Het kan gebeuren dat uw woning schade oploopt door een storm, water of brand. Het is belangrijk om koel te blijven en de schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Maar met alleen het bellen van een aannemer, bent u nog niet klaar. Hebt u nagedacht over het verzekeringswerk? En aan eventuele gevolgschade? Door onze ervaring kunnen wij alle zorgen wegnemen en het proces van begin tot eind in goede banen leiden.

U kunt bij Alex Klustotaal terecht voor onder andere:

  • Herstellen van stormschade
  • Herstellen van brandschade
  • Herstellen van waterschade
  • Opstellen van schaderapport

Na de schade te hebben bekeken, worden de gegevens door ons verwerkt in een schaderapport. Indien nodig wordt er direct actie ondernomen. In overleg met de verzekeringsmaatschappij lossen wij het probleem op. Ook aan eventuele gevolgschade wordt gedacht, zodat u later nogmaals succesvol een beroep kan doen op de verzekeringsmaatschappij. Zo wordt uw huis echt weer uw thuis.

Delen

 

Offerte & informatie

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een offerte ontvangen. Vul dan het onderstaande formulier in. We zullen zo snel mogelijk per email reageren. Mocht u graag teruggebeld worden, vermeld dan uw telefoonnummer.

reCAPTCHA is required.